The Majesty of Vue.js 2 (Türkçe)

Ana Sayfa Blog The Majesty of Vue.js 2 (Türkçe)

The Majesty of Vue.js 2 (Türkçe)

Bu başlık, 1300’den fazla kopyanın satıldığı Vue.js’in Majesty’nin güncellenmiş halidir ve Vue.js çerçevesinin ilk ve en iyi öğrenme kaynakları arasında sayılmıştır. Kitap, Vue.js 2 değişikliklerini takip edebilmek için sürekli güncellenecek ve yeni bölümler uzun süre eklenecektir.

Bu kitap Vue.js öğrenmeye ilgi duyan herkese hitap ediyor. Vue.js’i kullanan geliştiriciler ve Vue.js’i zaten kullananlara ve bilgilerini genişletmek isteyenler için yararlıdır. Vue.js 2’ye geçmek isteyen geliştiriciler için de yararlıdır.

Bu kitap, gelirinin %20’si Evan You’ya, Vue çerçevesiyle yaptığı mükemmel çalışmayı desteklemek için bağışta bulunur.

Bu kitap Vue.js adlı hızla yayılmakta olan Javascript Framework yolunda size rehberlik edecektir!

Bir süre önce, Laravel ve Vue.js temelli yeni bir proje başlattık. Vue.js ‘kılavuzunu ve birkaç eğitici materyali okuduktan sonra, web’deki Vue.js ile ilgili kaynak eksikliği keşfettik. Projemizin gelişimi sırasında çok deneyim kazandık, kazandıklarımızı dünyayla paylaşmak için bu kitabı yazma fikri geldi. Vue.js 2 çıktığına göre, tüm örneklerin ve bunların göreli içeriğinin yeniden yazıldığı ikinci bir sürüm yayınlayarak kitabımızı güncelleme zamanının geldiğine karar verdik.

Kitap, tüm örneklerin herkese yeterli rehberlik sağlayacak kadar ayrıntılı biçimde anlatıldığı gayri resmi, sezgisel ve kolay takip edilen bir formatta yazılmıştır. Temel bilgilerle başlayacağız ve birçok örnek vue.js 2’nin en önemli özelliklerini ele alacağız.

Kod öğrenmenin en iyi yolu kod yazmaktır, bu nedenle bir çok bölümün sonunda sizin için bir şey öğrenip kendiniz öğrendiklerinizi test etmeniz için bir egzersiz hazırladık. Vue 2 için yapılan alıştırmaları ve çözümleri de güncelledik ve Vue.js hakkında daha iyi bir fikir sahibi olmak için bunları mümkün olduğunca çözümlemenizi tavsiye ediyoruz.

Bu kitabın sonunda, hızlı ön uç uygulamaları oluşturabilir ve Vue.js entegrasyonu ile mevcut projelerinizin performansını artırabilirsiniz.

Bu kitap kim içindir?

Modern web geliştirme öğrenmek için zaman harcayan herkes Bootstrap, Javascript ve birçok Javascript çerçevesi gördü.

Bu kitap, hafif ve basit bir Javascript çerçevesi öğrenmek isteyen herkes içindir.

Aşırı bilgi gerekmez, ancak HTML ve Javascript’i tanımak iyi olur. Bir dize ile bir nesne arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsanız, belki önce biraz araştırma yapmanız gerekebilir.

Bu kitap, zaten Vue.js’teki yollarını bilen ve bilgilerini genişletmek isteyen her okuyucu için de yararlıdır.

Kitabı incelemek için tıklayın.

Sinan Eldem

Fullstack Web Developer

Laravel Framework ile PHP ve MySQL üzerine özel ders, danışmanlık ve web programcılığı hizmetleri veriyorum.

Danışmak istedikleriniz ile ilgili benimle irtibat kurabilirsiniz.

Benzer Yazılar

The Majesty of Vue.js 2 (Türkçe)

Bu kitap, Vue.js 2 değişikliklerini takip edebilmek için sürekli güncellenecek ve yeni bölümler uzun süre eklenecektir.

Yorumlar